Oldal kiválasztása

A kép forrása: unsplash.com

Ezt a visszajelzést kaptam az egyik élő, online konzultáció végén. Azt néztük át, hogy egy karrier tanácsadó, aki most kezd saját vállalkozásba, jelenleg hol tart, hová szeretne eljutni, és mik azok a feladatok, amiket érdemes megtennie:

“Ez de jó volt! Most ismertem fel, hogy a közepén kezdtem bele a vállalkozásom építésébe. Már látom, miért törött bele a bicskám, és tudom, mik a soron következő lépések. Köszönöm, Csaba!”

Ha most szakértőként te is vállalkozásba fogsz, vagy a meglévő bizniszedet szeretnéd fejleszteni, ráncba szedni, akkor gyere és jelentkezz te is erre a díjmentes konzultációra, és hozd létre a saját álomvállalkozásod.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi mezőket!

További bejegyzések

A vállalkozásod eladó?

A vállalkozásod eladó?

Milyen könnyen szabadulnál meg a vállalkozásodtól? Mennyire szereted mindazt, amit nyújt neked? Mi a vállalkozásod célja? Milyen munkát ad számodra, és kinek jó az, amit elvégzel? Csak neked, csak másoknak? Mindenkinek, vagy senkinek?

bővebben
Egyszerűsíts!

Egyszerűsíts!

Léteznek bonyolult és rendkívül összetett rendszerek és üzleti folyamatok. Van olyan, hogy ez valóban szükséges is. Ám időnként mi tesszük nehezebbé saját életünket, és a leheteséges ügyfeleinkét is. Itt az egyszerűsítésről, annak fontosságáról olvashatsz pár gondolatot.

bővebben