Oldal kiválasztása

A kép forrása: unsplash.com

A Gallup közvélemény-kutató felmérése szerint az emberek 85%-a utálja a munkáját. Azt látom, hogy még azok között is, akik saját vállalkozásba kezdenek, sokan hasonlóan tekintenek arra, amit nap nap után csinálnak. Napi 8-10 órát is eltöltenek olyan tevékenységben, amit nem szeretnek, miközben olyan életről ábrandoznak, amiben jól érzik magukat.

Én azt kívánom, hogy te vállalkozz örömmel! Legyen olyan a munkád, amit szívesen végzel, és amiről tudod, hogy értékes mások számára. Téged pedig hozzásegít vágyott életminőséged eléréséhez.

Összeszedtem most pár kérdést, ami segítségedre lehet, hogy létrehozhasd a számodra megfelelő vállalkozást. Olyat, amit tényleg örömmel tudsz csinálni.

A kérdések

Hogy nézne ki a vállalkozásod, ha te rakhatnád össze, és úgy működhetne, ahogyan te szeretnéd? Milyen szempontokat veszel figyelembe? Mit csinálnál, mit nem? Kivel dolgoznál együtt, kivel nem? Milyen áron? Milyen szolgáltatásokkal segítenéd az ügyfeleidet?

Ha tényleg létrejön a számodra az álomvállalkozás, számodra mi ebben az igazi érték?

“A történelmünk tele van sztorikkal, amikor lehetetlen dolgokra voltunk képesek. Aztán egyszer csak itt állunk, és elfelejtjük, hogy tettünk már ilyet.”
— Rich Litvin

Ha valóban lehetséges lenne számodra felépíteni egy olyan vállalkozást, amit talán ma még el sem hiszel, mikorra szeretnéd ezt létrehozni?

És mit gondolsz, ez a vállalkozásod mennyire tudja támogatni a te személyes céljaid megvalósulását? Jelenleg mennyire vannak összhangban a magán és üzleti céljaid? Hogyan tudnád még jobban összefésülni, hogy egymást ne lehúzzák, hanem erősítsék?

Ha szeretnél mindezekre, és további lényeges kérdésekre mélyebben ránézni, ha jó lenne kibogozni, mit tudsz megtenni, hogy ez ténylegesen létrejöjjön, akkor gyere, jelentkezz erre a díjmentes — élő, online — konzultációra!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi mezőket!

További bejegyzések

Több szabadidő, kevesebb munka. Hogyan?

Több szabadidő, kevesebb munka. Hogyan?

zinte minden coach és segítő szolgáltató szereti a szakmáját, ért is hozzá. Viszont szeretnének több szabadságot, magasabb bevételt, és úgy általában nagyobb rugalmasságot az életükben és a munkájukban. A legtöbben éppen ezért vágnak bele a...

bővebben

Pin It on Pinterest

Share This