Oldal kiválasztása

Milyen lenne, ha a weblapod segíthetné a vállalkozásod felemelkedését?

Szerző:

Te is azt akarod, hogy legyen egy állati jó, valódi profitot termelő weblapod? Vannak, akik esküsznek a weblapokra. Mások egyenesen ellenzik, vagy egyszerűen csak hülyeségnek tartják. Nos, a helyzet az, hogy csak akkor tud téged és a vállalkozásod fejlődését szolgálni, ha jó pár szempont teljesül.

Na, de nem csak magán a weblapon (hogy mi hol van rajta)!

Mert az önmagában olyan lenne, mint ha egy sportolónak csak az Olimpián kellene kipihenten megjelennie, és ott kellene tiszta fejjel, erős akarattal és maximális fizikummal rendelkeznie.

De tudod jól te is, hogy ez nem így működik. A világversenyekre el is kell jutni. Az Olimpiára is. Ennek pedig vannak kívánalmai: elkötelezett és következetes edzésmunka hónapokon és éveken át. Plusz egy sor más feltétel biztosítása, ami azt jelenti, hogy nem csupán az edzéseken kell megjelenni és jól teljesíteni.

Ahogyan az élsportban is tényezők sokaságára kell figyelni, ugyanígy egy weblap sem pusztán a szövegek, képek és gombok együttese miatt válik hasznossá.

Az nem elég, ha a sportoló csak ott járatja magát csúcsra. Az edzések közötti állapotára és cselekvéseire is oda kell figyelnie. Mennyit pihen, mit eszik, hogy gondolkodik, mikkel és kikkel tölti a szabadidejét.

Ilyen egy profi sportoló élete.

A weblap is akkor lehet egy igazán hasznos vállalkozói eszköz számodra, ha egy sor feltételnek megfelel. Ilyenek a rajta található szövegek, annak a tartalmi része, de a struktúrája és tördelése is. Plusz az egyéb arculati, illetve a márka elemek, és a technikai megoldások.

A weblap ugyanis önmagában nem más, mint egy online brossúra. A hatékonysága sem jobb annál, mint amire egy élő (offline) rendezvényen átadott kiadvány, magazin, vagy más szóróanyag képes. Ám ha a vállalkozásodnak SZERVES RÉSZE, ha a kommunikációdba harmonikusan illeszkedik, és minden egyéb eszközöddel integritásban van, akkor KÉPES LÁTVÁNYOS VÁLTOZÁST is hozni. Igen, ez az ügyfelek számában és minőségében is megmutatkozik. Meg persze a profit oldalon is előrelépést tudsz elérni.

Ezzel kezdd a weblapod!

Épp ezért, mielőtt még beleugranál a weblapod létrehozásába, fejlesztésébe, vagy a meglévő átalakításába, kérlek, nézd meg, mi mindenre szükséges odafigyelned. Mik a legfontosabb elemek, amiket érdemes előbb rendbe tenned, hogy utána a weblapod tényleg téged szolgálhasson.

Itt van ehhez egy ellenőrző lista.

Egyszerűen csak töltsd le és menj végig a pontokon. Tovább >>>

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This