Oldal kiválasztása

Kiváló coachok, csapnivaló vállalkozók

Szerző:

Kiváló coachok, csapnivaló vállalkozók

Szerző:

A szakmát ismerik, értik. Vannak akik kiválóak is benne. De a vállalkozáshoz, a praxisépítéshez és az üzleti folyamatokhoz nem konyítanak. Emiatt viszont gyakran beletörik a bicskájuk.

Lehet, hogy te nem coach vagy, hanem nyelvtanár. Vagy edző, vagy dietetikus, vagy masszőr… A szakmát megtanultad. Szereted. Lehet, hogy kiváló is vagy benne. De a vállalkozásod ÜZLETI RÉSZE… nos, az NEM MEGY valami fényesen.

  • Vagy időd nincs semmi másra, vagy a pénzből van kevesebb a kelleténél.
  • Lehetne több ügyfeled. Akik meg vannak, lehetnének kevésbé macerásak. Nem azt mondom, hogy nem lehet őket kedvelni, csak hát… vannak, akik nem csinálják meg a “házijukat”, időnként az utolsó pillanatban lemondják az előre lefixált találkozókat.
  • Sőt, az igazán padlóra tud küldeni, aki le sem mondja. Te meg csak vársz a megbeszélt helyen és időpontban…

Igen, jobb ügyfelekkel könnyebb lenne!

Jobb ügyfelek viszont nem az út szélén teremnek.

Ha a szükséges lépéseket a megfelelő sorrendben teszed az olyan, mintha felvennél egy speciális szemüveget: tisztán láthatóvá válik, mi elengedhetetlen, és mi pazarló.

Észreveszed a lehetőségeket, kapcsolódni tudsz a számodra, a vállalkozásod számára legjobb ügyfelekhez, és képes vagy a saját feltételeid szerint feltölteni a naptáradat.

A praxisépítés nem a kiváltságosok szerencséje

Nem a véletlenen múlik, hogy egy vállalkozás, milyen eredményeket ér el. ⁣De még csak nem is a szakma mélységén. ⁣

A coachok és segítők 3 legfájdalmasabb kihívása NEM SZAKMAI eredetű.⁣

A szakmát értik.⁣

Az üzleti folyamatokat és a praxis építését viszont nem. A nagy hármastól — árazás, érdeklődőszerzés és értékesítés — viszolyognak.

Nagyon érdekel, hogy ez nálad hogy van: mi teszi könnyűvé a vállalkozásod építését, és mi megy nehezen? Mi az, amiért lelkesedsz, és mi az, ami frusztál? Kérlek, kattints a gombra, és mondd el, mi a te igazi kihívásod a praxisépítésed során, és visszajelzésemben segítek, hogy megoldhasd.

Pin It on Pinterest

Share This