Oldal kiválasztása

Kiváló coachok, csapnivaló vállalkozók

Szerző:

Kiváló coachok, csapnivaló vállalkozók

Szerző:

A szakmát ismerik, értik. Vannak akik kiválóak is benne. De a vállalkozáshoz, a praxisépítéshez és az üzleti folyamatokhoz nem konyítanak. Emiatt viszont gyakran beletörik a bicskájuk.

Lehet, hogy te nem coach vagy, hanem nyelvtanár. Vagy edző, vagy dietetikus, vagy masszőr… A szakmát megtanultad. Szereted. Lehet, hogy kiváló is vagy benne. De a vállalkozásod ÜZLETI RÉSZE… nos, az NEM MEGY valami fényesen.

  • Vagy időd nincs semmi másra, vagy a pénzből van kevesebb a kelleténél.
  • Lehetne több ügyfeled. Akik meg vannak, lehetnének kevésbé macerásak. Nem azt mondom, hogy nem lehet őket kedvelni, csak hát… vannak, akik nem csinálják meg a “házijukat”, időnként az utolsó pillanatban lemondják az előre lefixált találkozókat.
  • Sőt, az igazán padlóra tud küldeni, aki le sem mondja. Te meg csak vársz a megbeszélt helyen és időpontban…

Igen, jobb ügyfelekkel könnyebb lenne!

Jobb ügyfelek viszont nem az út szélén teremnek.

Ha a szükséges lépéseket a megfelelő sorrendben teszed az olyan, mintha felvennél egy speciális szemüveget: tisztán láthatóvá válik, mi elengedhetetlen, és mi pazarló.

Észreveszed a lehetőségeket, kapcsolódni tudsz a számodra, a vállalkozásod számára legjobb ügyfelekhez, és képes vagy a saját feltételeid szerint feltölteni a naptáradat.

A praxisépítés nem a kiváltságosok szerencséje

Nem a véletlenen múlik, hogy egy vállalkozás, milyen eredményeket ér el. ⁣De még csak nem is a szakma mélységén. ⁣

A coachok és segítők 3 legfájdalmasabb kihívása NEM SZAKMAI eredetű.⁣

A szakmát értik.⁣

Az üzleti folyamatokat és a praxis építését viszont nem. A nagy hármastól — árazás, érdeklődőszerzés és értékesítés — viszolyognak.

Nagyon érdekel, hogy ez nálad hogy van: mi teszi könnyűvé a vállalkozásod építését, és mi megy nehezen? Mi az, amiért lelkesedsz, és mi az, ami frusztál? Kérlek, kattints a gombra, és mondd el, mi a te igazi kihívásod a praxisépítésed során, és visszajelzésemben segítek, hogy megoldhasd.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This