Szerző: Klopfer Csaba

Legyél rá büszke!

Szereted azt, amikor ott ülsz az ügyfeleiddel? Szeretsz másokat kimozdítani, inspirálni? Szereted azt is, amikor képessé válnak lehetetlennek hitt dolgok megtételére? Ez mind valódi érték, és ez hasznos az ügyfeleidnek.

Ugyanakkor most még nem szárnyal a vállalkozásod, és a bizniszed üzleti részében te is fejlődni szeretnél?

Ha így van, DÍJMENTES KONZULTÁCIÓRA hívlak, ahol ennek a mélyére tudunk nézni!

Eddig: Szorongás és bizonytalanság jellemezte a vállalkozásod — a bevételek kiszámíthatatlansága miatt.
Innentől: Tudni fogod, mit tegyél, hogy több és jobb ügyféllel dolgozhass, és hogyan vállalkozz szívből, szándékod szerint.

Ha most úgy érzed, hogy szakmailag megfelelő szinten vagy, és emberként is korrekt módon bánsz másokkal, és most a legnagyobb kihívásod az, hogy vállalkozóként tudj fejlődni, szintet lépni, akkor ez a pár lépés most segítségedre lehet.

Lépései

0.) Hozz egy döntést, és köteleződj el amellett, hogy a vállalkozásodat — a te saját mércéd szerint — sikeressé teszed. Ennek érdekében légy nyitott a változásokra. A legjobb, ha hajlandó vagy most azonnal cselekedni. Ha tudod, írd most le egy lapra vagy füzetbe, hogy mit gondolsz, konkrétan, mit vagy miket lesz célszerű másképp csinálnod, mint eddig.

1.) Jelentkezz a díjmentes — élő, online — konzultációra.

2.) A konzultáció előtt kapsz egy néhány kérdésből álló kérdéssort. Ennek az a célja, hogy át tudd gondolni még jobban, hogy honnan is indulsz most. Valamint én is képbe kerülök, fel tudok készülni, és így a rendelkezésünkre álló időt hatékonyabban fogjuk tudni felhasználni.

3.) Amint megvagy a kérdésekkel, időpontot egyeztetünk, majd pedig találkozunk.

4.) Az élő, online konzultációnak kettős szerepe van:

(1) közösen ránézünk, hol tartasz, honnan hová szeretnél eljutni, milyen kisebb és nagyobb üzleti — és ezt közvetlenül érintő magán — céljaid vannak,

(2) kiderítjük, hogy a legfontosabb feladatok közül, melyekre érdemes jobban fókuszálnod.

5.) A konzultáció végére lesz egy akcióterved — a soron következő lényeges lépésekkel. Tudsz dönteni arról, hogy milyen miket fogsz megtenni a vállalkozásod sikerének érdekében. Arról is tudsz döntést hozni, hogy a megvalósításba egyedül fogsz bele, vagy közösen haladjunk tovább.

6.) Elkezded a megvalósítást.

Miért lesz ez jó neked?

A teljesség igénye nélkül itt van néhány szempont, amik, ha aktuálisak, akkor a találkozón kitérhetünk rájuk. Így már most láthatod, mi miatt lehet hasznos számodra is ez a konzultáció:

  • Átnézzük a legfontosabb vállalkozói feladatokat, és kiderítjük, mire kell több figyelmet fordítanod.
  • Már a konzultáció során elkezdheted összeállítani a saját forgatókönyvedet (akciótervedet), benne az egyszeri, a ciklikusan és a rendszeresen végzendő feladatok listájával.
  • Azáltal, hogy a vállalkozásod üzleti részére tisztább rálátásod lesz, tudni fogod, hogyan dolgozhatsz nem csupán a vállalkozásodban, de a vállalkozásodon is.
  • Tudni fogod, hogyan leszel képes stabil bevételt elérni, és hogyan kezeld tervezetten a bizniszed pénzügyeit.
  • Látni fogod merre indulj el, ha fejleszteni szeretnéd a szolgáltatásod.
  • Ha aktuális, akkor fogsz tudni árat is emelni.
  • Ha úgy érzed, hogy időszerű lenne, hogy több és jobb ügyfeled legyen, akkor ehhez is megkapod a szükséges instrukciókat.
  • Ha az a legjobb irány, akkor az átbeszélt rendszerszemlélet segíteni fog a vállalkozásod újra-, illetve továbbgondolásában.
  • Weblapokkal, értékesítési oldalakkal és folyamatokkal kapcsolatban akkor is előnyre teszel szert, ha már van saját honlapod. Ha pedig nincs, és az előtted álló hónapok során szeretnél egyet, tudni fogod, hogyan kezdj bele.
  • Kommunikációs stratégiád is szóba kerül. Jóval nagyobb magabiztossággal fogsz tudni belefogni a tartalmak (közösségi média, blog, stb. posztok, cikkek) összeállításába.

“A coaching nem varázslat. De a hatása varázslatos…
Noha azt mondom, hogy csodákban utazom, valójában segítek az ügyfeleimnek abban, hogy másként lássák a világukat. Mert aki másképp látja a világot, annak a világa megváltozik. Aki másképp látja a világot, az máshogy viselkedik, és olyan eredményeket képes elérni, amelyek még akár néhány másodperccel korábban is lehetetlennek tűntek. Ezt nevezem én csodának.”

— Rich Litvin

{
Változások, amiket tapasztaltam: Belevágok olyan dolgokba, amikbe enélkül nem tenném. Folyamatos önreflexióra késztet, tanít fókuszban maradni, újra és újra rávilágít a gyenge pontjaimra, ami a fejlődésem gátja. Ez jó. Mert minél többször szembesülök vele, hogy ez így nem jó, és eléggé fáj, elvezet a változtatás igényéhez és szükségességéhez.

M. Gy. Edit
{
Vannak időszakok, amikor beleragadunk a fejünkbe, és nem látunk új alternatívákat. Emellett görcsösen ragaszkodunk a saját összeesküvés elméletünkhöz, és meg sem halljuk a belső hangunkat. Egy ilyen életszakaszomban ismertem meg Csabit. Ő vezetett rá, hogy a saját magam által felállított korlátokból, hogyan tudok kiszabadulni. Hogyan tudok újra értékes, és csodálatos emberként tekinteni saját magamra. Hálásan köszönöm a támogatásod!

Környei Andi

{
Amióta csatlakoztam, olyan változásokon mentem keresztül, amit nem is gondoltam. Nem tudtam, mit várhatok ettől az egésztől, de elfogadtam a lehetőséget. Sok mindent felismertem, és nem csak önmagamban. Hanem másokban is. Az életünk jobbá válik, ha tudatosabban éljük a napjainkat.
Célok, szokások, időbeosztás, ez mind olyan, amit az ember folyamatosan követ és tesz. De a változás, amit csak saját magunk érhetünk el az életünkben, az csak rajtunk múlik.

K. Imre

Klopfer Csaba
coach, üzleti mentor

Közel két évtizede foglalkozom kommunikációval, ezen belül marketinggel, coachinggal és mentorálással. Ezalatt dolgoztam cégvezetőkkel, olimpikonokkal, coachokkal, dietetikusokkal, erőnléti edzőkkel, nyelvtanárokkal, nyelvtanulókkal, webdesignerekkel, marketing és értékesítési vezetőkkel.

Segítek márkák felépítésében, praxisok beindításában, értékesítési folyamatok automatizálásában, weblapok készítésében, vállalkozások fejlesztésében, kommunikációs stratégia kialakításában, párkapcsolatok megerősítésében, élsportolók teljesítmény-optimalizálásában.

Szenvedélyem az inspirálás.

Hiszem, hogy a világ jobb hellyé válhat, ha képesek vagyunk még mélyebb kapcsolatot ápolni saját magunkkal, és rátalálunk valódi értékünket. Láttam már sokszor, milyen az, amikor valakit egyszerű információk hiánya, valamint a saját fejében lévő korlátok visszatartanak, és milyen különbséget hoz, amikor ezen túl tud lépni.

Ha felismerjük azt a “MIÉRT”-et, ami mindig is mozgatott és vitt előre minket, és ha rátalálunk egy “igaz ügyre”, a KÜLDETÉSÜNKRE, akkor mind a munkánkban, mind a magánéletünkben tapasztalt erőlködésünk megszűnhet, és új perspektívák nyílhatnak meg előttünk.

Abban tudok segíteni, hogy a vállalkozásod ne csupán egy munkahely legyen számodra, hanem egy olyan eszköz, ami a lehető legjobban támogatja a te személyes életed kiteljesedését. Örömmel támogatlak, ha készen állsz felszínre hozni azt, ami ott lakozik benned.

Célom…

hogy azok a coachok, tanácsadók és más — coaching szemléletű — szolgáltatók, akikkel kapcsolatba kerülök, képessé váljanak saját magukból és a vállalkozásukból többet kihozni. Fizikálisan és mentálisan is magasfokú teljesítményt érjenek el, tapasztalhassák meg a jobb, őszintébb, és ebből eredően felszabadultabb emberi kapcsolódások erejét — akár a magánéletükben, a karrierépítésük során, vagy a biznisz világában.

Ennek köszönhetően — mi együtt— a világ megváltoztatásán dolgozunk, hogy jobb hellyé váljon magunk és mások számára.

#jobbhellyétesszük #tőledleszmás

Pin It on Pinterest