Oldal kiválasztása

A kép forrása: unsplash.com

Ha nem tudnak rólad, halottnak hisznek

Aki nem kommunikál, azt elfelejtik. Ha nem tudnak rólad, nem tudnak kapcsolódni sem hozzád. Ha nem tudnak kapcsolódni hozzád, egyszerűen nem jöhet létre értékesítés.

Ha ismernek, de nem adsz hírt magadról, akkor is elfelejtenek.

Akit elfelejtenek, attól nem vásárolnak. Akitől nem vásárolnak, annak nincs ügyfele. Az a szakértő szolgáltató, akinek nincsenek ügyfelei, nem tud szolgáltatni sem. Rövid idő után a rolót is lehúzhatja.

Lehet akármilyen klassz és értékes az, amit másoknak nyújtani tudsz, ennek a híre csak úgy juthat el lehetséges ügyfeleidhez, ha beszélsz vagy írsz róla.

Vagy ha mások mesélnek rólad.

Ha most indulsz, vagy ha szeretnél több új ügyfelet, akkor beszélj, írj.

Kommunikálj!
Rendszeresen.

Adj értéket!
Adj infót!
Mondj érdekességet.

De ne hagyd, hogy megfeledkezzenek rólad!

Ezen a díjmentes — élő, online — konzultáción azt is átnézzük, hogyan tudsz jobban kommunikálni, ráadásul úgy, hogy ez ne szenvedés és extra terhet jelentsen számodra​.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi mezőket!

További bejegyzések

“Hé, ebből a faluból ezt nem lehet…”

“Hé, ebből a faluból ezt nem lehet…”

Legtöbbször nem a falu, nem a lakhelyünk az, ami ténylegesen bekorlátoz bennünket, sem más külső körülményeink. Vagyis nem ezek miatt válik lehetetlenné a kitörésünk. Sokkal inkább azok a megszokások és vélemények tartanak fogva minket, amiket hallottunk, elhittünk, és azóta is igaznak vélünk.

bővebben
Boldog új év helyett merész célt

Boldog új év helyett merész célt

Legyen boldog, persze! De ez annyira általános és semmitmondó. Nem csupán fikciót kívánok neked, hanem azt, hogy bármikor képes legyél számodra értékkel bíró, akár merész célt is kitűzni, majd ezt követően a megvalósításán következetesen dolgozni is.

bővebben

Pin It on Pinterest

Share This