Oldal kiválasztása

A kép forrása: unsplash.com

Ha nem tudnak rólad, halottnak hisznek

Aki nem kommunikál, azt elfelejtik. Ha nem tudnak rólad, nem tudnak kapcsolódni sem hozzád. Ha nem tudnak kapcsolódni hozzád, egyszerűen nem jöhet létre értékesítés.

Ha ismernek, de nem adsz hírt magadról, akkor is elfelejtenek.

Akit elfelejtenek, attól nem vásárolnak. Akitől nem vásárolnak, annak nincs ügyfele. Az a szakértő szolgáltató, akinek nincsenek ügyfelei, nem tud szolgáltatni sem. Rövid idő után a rolót is lehúzhatja.

Lehet akármilyen klassz és értékes az, amit másoknak nyújtani tudsz, ennek a híre csak úgy juthat el lehetséges ügyfeleidhez, ha beszélsz vagy írsz róla.

Vagy ha mások mesélnek rólad.

Ha most indulsz, vagy ha szeretnél több új ügyfelet, akkor beszélj, írj.

Kommunikálj!
Rendszeresen.

Adj értéket!
Adj infót!
Mondj érdekességet.

De ne hagyd, hogy megfeledkezzenek rólad!

Ezen a díjmentes — élő, online — konzultáción azt is átnézzük, hogyan tudsz jobban kommunikálni, ráadásul úgy, hogy ez ne szenvedés és extra terhet jelentsen számodra​.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi mezőket!

További bejegyzések

A vállalkozásod eladó?

A vállalkozásod eladó?

Milyen könnyen szabadulnál meg a vállalkozásodtól? Mennyire szereted mindazt, amit nyújt neked? Mi a vállalkozásod célja? Milyen munkát ad számodra, és kinek jó az, amit elvégzel? Csak neked, csak másoknak? Mindenkinek, vagy senkinek?

bővebben
Egyszerűsíts!

Egyszerűsíts!

Léteznek bonyolult és rendkívül összetett rendszerek és üzleti folyamatok. Van olyan, hogy ez valóban szükséges is. Ám időnként mi tesszük nehezebbé saját életünket, és a leheteséges ügyfeleinkét is. Itt az egyszerűsítésről, annak fontosságáról olvashatsz pár gondolatot.

bővebben