Oldal kiválasztása

A kép forrása: unsplash.com

Milyen lenne, ha jönne most valaki és meg akarná venni a vállalkozásod? Zsizsegnél? Ha jó pénzt adna érte, már vihetné is? Eladnád? Ez egy trükkös kérdés, amit nemrég hallottam Wolf Gábortól (Marketing Commando), egy vele készült interjúban.

Nekem tetszik. Elég pimasz kérdés. Ha mehetne a lecsóba, akkor talán jobb, ha tényleg eladod. Vagy ha most nincs is rá vevőd, érdemes elgondolkodnod, kell-e még csinálnod.

Hiszen ha megszabadulnál a bizniszedtől, akkor az iránt már jó eséllyel nem is érzel mély elköteleződést. Enélkül pedig nincs szenvedély. Szenvedély nélkül pedig, mit ér mindaz, amit csinálsz?!

Ha vállalkozol, tedd azt örömmel!
Ha férjed van, vagy feleséged, szeresd őt örömmel!
A gyerekeidet is.

Élj! Mikor, ha nem most?!

Csináld örömmel, amit csinálsz!
Vagy csinálj valami mást!
Vagy csak csináld másképp!

De változtass valamin.

A konzultáción erre is rá tudunk nézni.

Ha ez a téma aktuális számodra, vagyis ha szeretnél lendületesebb, élettel telibb hétköznapokat, ha jól jönne több szenvedély, több flow, vagy ha elbizonytalanodtál, hogy jó úton halad-e a vállalkozásod, illetve az életed, akkor jelentkezz.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi mezőket!

További bejegyzések

“Hé, ebből a faluból ezt nem lehet…”

“Hé, ebből a faluból ezt nem lehet…”

Legtöbbször nem a falu, nem a lakhelyünk az, ami ténylegesen bekorlátoz bennünket, sem más külső körülményeink. Vagyis nem ezek miatt válik lehetetlenné a kitörésünk. Sokkal inkább azok a megszokások és vélemények tartanak fogva minket, amiket hallottunk, elhittünk, és azóta is igaznak vélünk.

bővebben
Boldog új év helyett merész célt

Boldog új év helyett merész célt

Legyen boldog, persze! De ez annyira általános és semmitmondó. Nem csupán fikciót kívánok neked, hanem azt, hogy bármikor képes legyél számodra értékkel bíró, akár merész célt is kitűzni, majd ezt követően a megvalósításán következetesen dolgozni is.

bővebben

Pin It on Pinterest

Share This