Oldal kiválasztása

A kép forrása: unsplash.com

Milyen lenne, ha jönne most valaki és meg akarná venni a vállalkozásod? Zsizsegnél? Ha jó pénzt adna érte, már vihetné is? Eladnád? Ez egy trükkös kérdés, amit nemrég hallottam Wolf Gábortól (Marketing Commando), egy vele készült interjúban.

Nekem tetszik. Elég pimasz kérdés. Ha mehetne a lecsóba, akkor talán jobb, ha tényleg eladod. Vagy ha most nincs is rá vevőd, érdemes elgondolkodnod, kell-e még csinálnod.

Hiszen ha megszabadulnál a bizniszedtől, akkor az iránt már jó eséllyel nem is érzel mély elköteleződést. Enélkül pedig nincs szenvedély. Szenvedély nélkül pedig mit ér mindaz, amit csinálsz?!

Ha vállalkozol, tedd azt örömmel!
Ha férjed van, vagy feleséged, szeresd őt örömmel!
A gyerekeidet is.

Élj! Mikor, ha nem most?!

Csináld örömmel, amit csinálsz!
Vagy csinálj valami mást!
Vagy csak csináld másképp!

De változtass valamin.

A konzultáción erre is rá tudunk nézni.

Ha ez téma aktuális számodra, vagyis ha szeretnél lendületesebb, élettel telibb hétköznapokat, ha jól jönne több szenvedély, vagy ha elbizonytalanodtál, hogy jó úton halad-e a vállalkozásod, illetve az életed, akkor jelentkezz.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi mezőket!

További bejegyzések

Egyszerűsíts!

Egyszerűsíts!

Léteznek bonyolult és rendkívül összetett rendszerek és üzleti folyamatok. Van olyan, hogy ez valóban szükséges is. Ám időnként mi tesszük nehezebbé saját életünket, és a leheteséges ügyfeleinkét is. Itt az egyszerűsítésről, annak fontosságáról olvashatsz pár gondolatot.

bővebben
Hogy kerüld el a kiégést?

Hogy kerüld el a kiégést?

Van úgy, hogy válaszúthoz érkezünk. Van úgy, hogy elkedvetlenedünk. Ha unjuk, vagy már utáljuk is, amit csinálunk, vagy, ha azt érezzük, hogy már nincs értelme, mégis folytatjuk, könnyen kiéghetünk. Nézd meg, hogyan tudod eldönteni, hogy abbahagyj valamit, vagy folytasd tovább!

bővebben