Oldal kiválasztása

Boldog új év helyett merész célt

Szerző:

Évek óta nem “boldog”-at kívánok, mert elkezdtem érezni, hogy elcsépelt, automatikus és felszínes. Persze könnyebb és gyorsabb is ezt mondani. Ma sem lógnék ki ezzel a sorból. Kedvesnek gondolnának. Sőt, talán még figyelmesnek is.

De azon kaptam magam, hogy csak majmolom a tömeget, és közben nem vagyok őszinte.

Boldog Új Évet… Elgondolkodtam azon, mit is jelent ez?!

Ha szívemre tenném a kezem, mit kívánnék igazán? Biztosan nem ezt. Sokkal inkább azt, amin egész évben is dolgozom.

Épp ezért is boldog új év helyett inkább MERÉSZ CÉLOKAT KÍVÁNOK, és azt, hogy idén te is felfedezhesd a benned szunnyadó dontwaitfly énedet!

“A ‘dontwaitfly’ olyan ember, aki nyitott merész célokat kitűzni, hogy ezeken dolgozva felszínre hozhassa valódi képességeit. Hajlandó ezért bátor döntéseket hozni, halogatás helyett elkötelezetten és következetesen cselekedni. Kifogások helyett megoldásokat keres, nyafogás helyett fogást talál a kihívásokon, és közben élvezi a mindennapok kalandjait.”

Tűzz magad elé számodra fontos, vagy akár merész célokat, hozz bátor döntéseket, ezt követően pedig tűrd fel az ingujjat és tegyél érte minden nap!

Kívánom, hogy te is legyél elég nyitott ahhoz, hogy számodra fontos, merész célokat tűzz magad elé, és hajlandó legyél elkötelezetten és következetesen dolgozni a megvalósításán. Igen, akkor is, ha épp nem vet szét a motiváció. Akkor is, ha azt látod, valamin változtatni kellene. Akkor is, ha az elején még nem látod a vágyott eredményt, vagy még nem mérhető a változás.

Kívánom azt is, hogy elkötelezett és elégedett, ugyanakkor szakmai kihívást jelentő ügyfelekkel dolgozhass, és legyél másokkal és legfőképp önmagaddal őszinte.

Ha ezt megteszed, nagy eséllyel ott lesz veled a boldogság, meg a flow és az, ami számodra a sikert jelenti.

Kezdd itt!

Ha úgy érzed, hogy jól jönne a merész célok kitűzéséhez, vagy megvalósításához valós segítség, akkor nézd meg a START oldalt, ahol egy kifejezetten coach-oknak és coaching szemléletű vállalkozóknak szóló támogatásról olvashatsz. Csatlakozhatsz a számukra létrehozott FB csoporthoz, és részt vehetesz egy díjmentes feltáró konzultáción is. Részletekért kattints a lenti gombra!

Pin It on Pinterest

Share This