Oldal kiválasztása

A kép forrása: unsplash.com

Már nagyon év végi hangulatod van? Vagy még sok a teendőd, és ez a legproduktívabb időszakod? Ha utánaszámolsz, akkor mondhatod, hogy már csak 51 nap van 2020-ig. Vagy mondhatod azt is, hogy van még 51 napod, hogy kihozhasd magadból és ebből az évből, amit beterveztél.

De mit is terveztél erre az évre?
Túl sokat?
Túl keveset?
Vagy talán nem is terveztél konkrétan semmit?

A túlterheltség és kimerítő stressz egyik összetevője az, hogy a rövidebb távra eszméletlen sok teendőt pakolunk be, mert meg kell csinálni ezt is, meg azt is, és még egy sor más dolgot is.

Mert fontos.
Mert sürgős.

“Általában túlértékeljük, amit egy éven belül meg tudunk valósítani, és alulbecsüljük azt, amit egy évtized alatt elérhetünk.”
— Tony Robbins

Nos igen, vannak, akik egyetlen napba szeretnék besűríteni az összes elintéznivalójukat. Miközben ha nem a teendőktől indulnának neki a megvalósításnak, hanem fordított megközelítést alkalmaznának, és a céltól indulnának el visszafelé, és azt bontanák le emészthető falatokra, vagyis kézzelfogható, érthető és egyértelmű feladatokra, akkor bizony 1-2 év alatt sokkal nagyobb lépésekkel haladhatnának előre, mint különben.

Annak érdekében, hogy a 2020-as éved valóban KIEMELKEDŐ legyen számodra, és elképesztő üzleti és más, számodra fontos eredményeket el tudj érni, és meg tudd alapozni további évtizedeidet, szeretnék a következő napokban, hetekben támogatást nyújtani.

Ha coach vagy, vagy ha mással is foglalkozol, legyél dietetikus, marketing kivitelező, fotós, személyi edző, fodrász, ha saját könyvedet szeretnéd jövőre kiadni, vagy ha a network marketing (mlm) bizniszedet szeretnéd elindítani, felfuttatni, vagy ha az életed más területén szeretnél szintet lépni, vagyis

HA MOST ELDÖNTÖD, HOGY KOMOLYAN VESZED az előtted álló 51 + 366 napot (igen, jövőre szökőév lesz),

akkor kövess, mert a következő hetekben december 20-ig 39 embernek kívánok kiemelt támogatást nyújtani.

Legyél te az egyik!