Oldal kiválasztása

Itt van egy részlet a What the bleep do we know / Mi a csudát tudunk c. filmből (a bejegyzés végén találod a videó linkjét). Azt szerettem volna most kiemelni, amikor a Dr. Joe Dispenza a kandalló előtt arról beszél, hogy reggel úgy kezdi a napját, hogy megtervezi, milyen lesz.

Vajon mi különbözteti meg a sikeres embereket a sikeretelenektől? És nem, itt most nem szeretnék belemenni annak taglalásába, hogy kinek mit jelent a siker és a sikertelenség. Kérdezhetném akár azt is, hogy mit gondolsz, mi különbözteti meg azokat, akik jól érzik magukat a bőrükben, azoktól, akik szinte mindig padlón vannak? Vagy egyszerű kérdezhetném azt is, mi az igazán nagy különbség egyik és másik ember között?

És miért van az, hogy valaki elégedetten zárja egyik napját a másik után, és úgy érzi halad (valami felé), míg mások csak dagonyáznak, elúszva érzik magukat, és szinte mindig elégedetlenek?

Bizony sok múlik azon, mit rejtünk két fülünk között. Az, hogy mire gondolunk hatással van életünkre. De ha egy lépést hátra lépünk, akkor azt látjuk, hogy a nagy különbség ott lapul a cselekedeteinkben. Vajon megtesszük-e azt, ami a mi sikerünkhöz szükséges?!

Erre pedig hatással vannak a szokásaink.

Mi az, ami azonnal és automatikusan beindul reggel (vagy egy-egy adott helyzetben), mint a számítógép bekapcsolásakor az operációs rendszer? Igen, mi is rendelkezünk ilyen “szoftverekkel”, “programokkal”.

Éppen úgy, ahogy a számítógépeknél lehet fejleszteni az ilyen programokat, ha az életünkben is felül lehet írni, lehet update-elni. És bizony időnként szükséges is felülvizsgálni.

Mit gondolsz, nálad időszerű lenne?

Ha nem azt csinálod, amit szeretnél, akkor szinte biztos, hogy nem hagynám ki ezt, és nagyítóval is szemügyre venném. Ha azt csinálom, de mondjuk nem azokkal az emberekkel, vagy nem annyi pénzért, nem olyan elismerés mellett, szintén leülnék (egyedül vagy egy külső szemlélőt is bevonva), hogy megnézzem a részleteket. Ha nincs elég szabadidőm, akkor is.

Mikor kezded?

👉👉 A filmrészletet pedig itt tudod megnézni: http://bit.ly/WhatTheBleep-drDispenza