Szerző: Klopfer Csaba | a klopfer.hu trénere és az ENSPORT kommunikációs vezetője

“Végre nem kell várnom, bármikor meglephetem magam egy új weblappal!”

Most megtanulhatod saját weblapodat pikk-pakk felépíteni. Igen, programozói ismeretek és egyéb segítség nélkül. Azt el is felejtheted, hogy egy webes miatt hetekig, hónapokig húzódjon egy-egy projekted, vagy kampányod. Ráadásul most január 22-ig különleges bónuszhoz is hozzájuthatsz.

Annyira bosszantó, ha más miatt nem tudunk haladni!

“Megvan a koncepció, itt van a menő cuccunk, tudjuk is kik fogják venni, de a webesre folyton várni kell. Heteket csúsztunk, és így több tucat megrendeléstől estünk már el miatta!” — hallom gyakran. Talán túl sokszor is. Ez olyan, mintha te taposnád a gázt, a webes meg nem engedi ki a kéziféket. Nem tudsz haladni. Gondolj csak bele, mennyivel gyorsabb lenne, ha te magad össze tudnád rakni azt a honlapot, vagy kampányoldalt, amire szükséged van!

Este megszületik az ötleted, másnap formálod, talán két-három napon keresztül is, míg összeáll a koncepció, és utána egy délután alatt el is készíted az ehhez szükséges értékesítési oldalt. Könnyebbség lenne, ha pár óra alatt elkészülnél?

Tizenöt éve elengedhetetlen volt a HTML kódolás és a programozói tudás egy weblap elkészítéséhez. Ma már nem szükséges. Simán összerakhatod magad is a céges oldalad. Ráadásul nem csupán azt fogod visszahallani, hogy “milyen profin néz ki a weblapotok”,  de ezen túl a honlapod el tudja majd adni a cuccodat, legyen az termék, vagy szolgáltatás!

“Vannak, akik sok százezer forinttal és idegeskedéssel tarkított félévekkel fizetnek a weblapjukért. Pusztán azért, mert néhány egyszerű lépést, módszert és könnyen használható eszközt nem ismernek.”

“Weblapot összerakni bárki tud. Még kisgyerekek is. De olyan értékesítési- és/vagy kampányoldalt, ami jövedelmező, azt sokkal kevesebben. Pedig pofonegyszerű az egész!

Könnyebben és gyorsabban elkészülhet a weblapod, mint gondolnád

Ma már nem csupán vérbeli profi webdesignerek képesek felépíteni egy oldalt. Sőt, van úgy, hogy szebb, és ami még ennél is lényegesebb: jobb eredményeket felmutató lesz a landing page-ed, mint ha azt egy szakember készíti. Hiszen a te portékádhoz, szakmádhoz te értesz jobban, és ha ellesed, megtanulod azt a néhány fontos mozzanatot, begyakorlod mit, hogyan és miért kell csinálni, hogy az valóban működjön, akkor rugalmasan, pillanatok alatt tudsz módosítani, javítani, optimalizálni.

Mert jó, ha tudod: sosem elsőre jön össze az a weblap verzió, amit imádnak, és megfelelő hatékonysággal hozza a kívánt megrendeléseket. Még akkor is, ha tapasztalt szakember készíti, ő is figyeli a visszajelzéseket, a számokat (mennyi látogató érkezik az oldalra, és abból mennyi megrendelés lesz, stb.), majd ezek alapján elvégzi a módosításokat és a finomhangolást.

Ha tudod, mikor, mire figyelj és milyen lépéseket érdemes betartanod, akkor a folyamat sokkal gördülékenyebb lesz. Ráadásul eltűnik a bosszúság-faktor, amit vagy az okoz,

 • hogy nincs készen valami időre, vagy
 • ha nem érti meg a beszállítód (pl. a programozó), hogy te mit és hogyan szeretnél.

Ezt nyugodtan elfelejtheted. Mivel te ismered a saját koncepciódat, és ezentúl meg is fogod tudni csinálni azt a weblapot, kampány- vagy landing oldalt, amire szükséged van, megszűnik a várakozás, és az idegőrlő macera. Pofonegyszerű az egész.

Ha sietsz, olvasd el, mit akarok adni neked, miért most adom ezt, és miért csak ennyiért!

▷► Ha sietsz, ezt olvasd el!

Összefoglalom, MIT akarok adni neked, miért MOST adom ezt és MIÉRT csak ennyiért.

Mit adok?

 • Részt vehetsz egy 2 napos workshopon, ahol megtanulod a weblapkészítés alapjait. Elméleti tudáson túl, gyakorolni is fogsz, hogy az otthonod, illetve az irodád kényelmében is meg tudd ismételni mindazt, amit elsajátítottál. Olyan weblapot tudsz majd csinálni, ami nem csak neked tetszik, de az olvasóid is szeretik, és örömmel fognak rendelni is róla.
 • Részt vehetsz egy 1 napos vezetői tréningen, ahol a coaching szemlélet, a felelősségvállalás, az együttműködések kialakítása kerül a fókuszba. És az, hogy valóban azt csináld, ami a legtöbbet adja neked, a vállalkozásodnak és a környezetednek. Mindez a hatékonyság alapja. Azt gondolom, hogy ez nem csak 2018-ban nélkülözhetetlen, de az elkövetkező években is.
 • Kapsz 3 órás brand coachingot, ami abban lesz segítségedre, hogy tisztábban láss a saját szakmai, illetve a céges márkáddal (márkáiddal ha több van) kapcsolatban. Közösen kiderítjük, hol tartasz, és mi mindenre érdemes odafigyelned, hogy stabil, a piacon megkerülhetetlen és szerethető márkád legyen. Most és később is.
 • Kapsz két órás vezetői coachingot. Ez arra lesz jó számodra, hogy felszínre kerülnek azok a gátló tényezők, amik nehezítik a mindennapjaidat akár magánéletedben, akár napi munkádban, céged, csapatod vezetésében. Olyan rejtett, transzparens (átlátszó, értsd: nem látható) csapdákat hozunk felszínre közösen, amik vagy leterhelnek és energiát szívnak el tőled, vagy súlyos pénzektől zárnak el, vagy visznek el tőled, cégedtől.
 • Kapsz egy olyan weblapot, ami képes az érdeklődőket odaragasztani a képernyő elé, és nagy hatékonysággal tud értékesíteni. A kész weblapot természetesen át is alakíthatod, optimalizálhatod a workshopon megszerzett ismeretek alapján. De akkor is előnyödre válik ez a weblap, ha a workshop ismeretanyagát arra akarod használni, hogy pontosabban tudd számon kérni a beszállítóidat, vagyis ha nem te fejleszted tovább a weblapod.
 • A weblapodhoz kapsz egy olyan értékesítési rendszert is, ami az értékesítési és ügyfélszolgálati munka terhét jelentős részét leveszi a válladról, és a nap 24 órájában kiszolgálja az érdeklődőidet, ügyfeleidet, törzsvevőidet.

Klopfer Csaba, a klopfer.hu trénere és az ENSPORT kommunikációs vezetője. A kilencvenes évek eleje óta fut, korábban a kedvenc távja a félmaraton volt, mára ezt a maraton váltotta fel. Az elmúlt 14 évben dolgozott cégvezetőkkel, borászokkal, olimpikonokkal, marketing és értékesítési vezetőkkel, futókkal, kerékpárosokkal, gyerekeiket nevelő szülőkkel. Segített márkák felépítésében, vállalati értékesítési hatékonyság növelésében, és élsportolók mentális felkészítésében. Emellett két belevaló (kis) csajszi édesapja, akik szemében ő a hős. Ő azon dolgozik, hogy ezt a rajongást értékes formában viszonozni is tudja. Most is, később is.

Miért most adom ezt?

Nem csak most adom. Bármikor kérheted ezeket. Külön-külön. Egyesével. Persze akár egyben is. De azért most adom, és azért így egyben, mert egyrészt úgy látom, hogy ez így együtt a leghatékonyabb. A legtöbbet akkor tudsz ebből profitálni, ha mindegyik elemét aktívan felhasználod.

Másrészt meg azért most, mert egy képzésre* készülök. Egy igazán komoly, amolyan szintlépő képzésre megyek az USA-ba. Közel három hetet töltök ott, és a friss élményekkel, tudással és tapasztalatokkal visszatérve szeretném átadni azt az esszenciát, ami bennem van. Még most, az év elején, hogy aztán a 2018-as év számodra is emlékezetes legyen. Ebben kívánok segíteni neked.

Mennyiért is adom?

Ha külön, egyesével szeretnéd ezeket a szolgáltatásokat, akkor az alábbiakkal kell számolnod:

 • 2 napos workshop: 2x29.000 Ft = 58.000 Ft
 • 1 napos vezetői tréning: 90.000 Ft
 • 3 órás brand coaching: 3x25.000 Ft = 75.000 Ft
 • 2 órás vezetői coaching: 2x25.000 Ft = 50.000 Ft
 • weblap: 200-350.000 Ft
 • értékesítési rendszer: 200-350.000 Ft
 • összesen: 673.000 Ft lenne (az alacsonyabb árakkal számoltam)

* “Egy olyan képzésre készülök, amivel nem csupán a munkámban teszek egy nagy előrelépést, de erőteljesen dolgozom azon is, hogy a szűkebb és tágabb környezetemben elősegítsem a felelősségvállalás, az együttműködés és az együttérzés fejlődését. Három hétre ezért külföldre fogok menni. Tanulni. Nem hátradőlős, napozós vakáció lesz, hanem kőkemény tanulás.”

Most viszont így egyben, ha ezen EXTRA ajánlat keretében 2018. január 22-ig leadod megrendelésed 179.900 Ft-ért a tiéd lehet.

Tudod, miért csupán ennyi?

Ahogy említettem, két hét múlva külföldre megyek tanulni, és csupán február második felében leszek újra Magyarországon. Ezért a megrendelt csomag feldolgozása ezt követően, márciustól kezdődik, vagyis több, mint egy hónapot kell várnod, hogy ténylegesen megkapd. Ez magas fokú bizalmat igényel. Részedről is. Ez pedig nekem megér ekkora kedvezményt, amit annak a pár (maximum 25 embernek) adok, akik élnek ezzel az ajánlattal.

Ráadásul ezzel segíted a képzésemet is. Én pedig visszatérésem után viszonozni fogom ezt neked. Az elmúlt 14 év tapasztalatát, és az új képzés anyagának esszenciáját az előbb részletezett formában átadom neked. Ezzel pedig én segítem, hogy kiemelkedően sikeres legyen a 2018-as éved.

Mi kell az üzleti sikerhez a weben?

Tizenöt éve még elég volt, ha volt egy weblapod. Szinte akármilyen. Tíz éve már néhány dologra oda kellett figyelned, de működőképes volt. Ma viszont… ma már egyszerűen nélkülözhetetlen, hogy mérnöki pontossággal megtervezett és felépített rendszert működtess. Nem elég az, ha véletlenszerűen bármit kiteszel a weblapodra. Egyre keményebb a piaci verseny, ahol a részletek kiemelten fontosak. De még ez sem elég, hiszen a lényeg nem ebben rejlik, hanem

a koncepcióban!

Az nem kérdés, hogy ehhez kell-e a jó termék és/vagy szolgáltatás. Ez az alap. Ha nem elég jó a cuccod, amit értékesíteni kívánsz, akkor jobb, ha bele se vágsz. Akkor keress, vagy alkoss ilyet! Persze alacsony minőséget, sőt gagyit is lehet értékesíteni. Egyszer. Talán kétszer is. De közép- és hosszútávú üzleti sikerhez a pocsék áru nem elegendő.

Ahogy mondtam, a kiváló (de minimum jó) termék/szolgáltatás az alap. De önmagában ez még édeskevés. Annyi jó megoldás, annyi fantasztikus kütyü, képzés, táplálékkiegészítő és miegymás létezik, hogy ma talpon maradni, ráadásul hónapokon és éveken át csakis úgy lehet, ha egy óramű pontosságú rendszer segíti a munkádat.

“…pocsék árut értékesíteni nem elég. A jót véletlenszerűen értékesíteni nem elég. Kell a kiváló cucc és a mérnöki pontossággal megtervezett és működtetett rendszer. Koncepció nélkül, mint a kártyavár, pillanatok alatt összedőlhet az egész.”

“Ha te mindig a saját fejed után akarsz menni, és szerinted csak az a jó, amit te találsz ki, akkor ez nem neked való.”

Kinek való?

Kicsiknek vagy nagyoknak? Kezdő vállalkozóknak, network marketereknek, hálózaépítőknek, vagy vérprofi cégvezetőknek? Az az igazság, hogy nem innen közelítem meg, hogy kinek való ez az EXTRA Ajánlat, és a hozzátartozó szemlélet és módszer. Hiszen az, aki most még alkalmazottként dolgozik, de szeretne kilépni, vállalkozóvá válni, ez a legjobb (legfájdalommentesebb és leggyorsabb) eljárás, amivel tesztelheti üzleti ötletének életképességét. Egy kezdő mlm-es rendkívül gyorsan elérheti a vezetői szintekhez szükséges forgalmat. Egy rutinos hálózatépítő sokkal könnyebben felpörgetheti vállalkozását, és stabilabb struktúrát, csapatot lesz képes felépíteni. Egy sokat látott cégvezető, akinek még szuper cuccai is vannak, és van elégedett ügyfélköre, rohamtempóban tud fejlődni, és képes lesz olyan fejlesztésekbe is fogni, amiket eddig elodázott. Kiváló embereket toborozhat maga köré – megbízhatóbban, mint korábban bármikor.

Tehát ebből a szempontból úgy tűnik, hogy bárki belefoghat.

Viszont mégsem való mindenkinek. Sokkal kisebb kockázattal lehet látványosabb előrelépést tenni. Pontosabban tesztelheted, hogy ötleteid működőképesek-e. Több emberhez tudod eljuttatni a portékádat, az üzenetedet, lényegesen rövidebb idő alatt. De nem mindegy, hogyan teszed ezt. És ehhez kell a mérnöki pontosságú rendszer.

Ezért azt mondom, hogy aki túlzottan türelmetlen, ha valaki nem hajlandó a rendszer tervezésébe, felépítésébe időt és energiát beletenni, akkor könnyen vakvágányra tévedhet.

A workshopon és a vezetői tréningen ezekről is lesz szó.

Ha új területre lépsz, ha valami változást szeretnél megtapasztalni, ha több pénzt szeretnél keresni, ha stabilabb vállalkozást szeretnél működtetni, akkor óhatatlan, hogy némi változtatást neked is eszközölnöd kell. Vagyis akik mereven ragaszkodnak saját nézeteikhez és egy tapodtat sem engednek megrögzöttségeikből, nekik egyrészt kínszenvedés lehet egy ilyen rendszert létrehozni és zökkenőmentesen üzemeltetni, másrészt jó eséllyel a lehetséges előnyök töredékét fogják csak megtapasztalni.

Ugyanakkor megtenni azt, ami az üzleti sikeredhez szükséges, egyszerűbb, mint gondolnád. Ezt fogod megtanulni a 2 napos workshopon, az 1 napos vezetői tréningen, és ehhez kapsz eszközöket és segítséget a cochingok során.

“…olyan legyen a weblapod, ami a legjobban illeszkedik a koncepciódhoz. Nem az a lényeg, hogy neked tetsszen, de még csak az sem fontos, hogy mások azt mondják rá, hogy szép. Csakis a meglévő és leendő vásárlóid igényeit kell, hogy kielégítse. Ha sikerül legalább egy kicsit is könnyebbé tenni az életüket, akkor jó úton jársz.”

Ha be tudod kötni a cipődet, akkor te is képes vagy rá, hogy saját weboldalt készíts!

Gondolataid elkezdenek átalakulni. Új formát öltenek és ezt a bankszámládon is észre fogod venni.

MEGRENDELÉS ITT

Az alábbi három csomagból válogathatsz kedvedre.
A “Gyorsítok!” csomag tartalmazza mindazt, amiről feljebb beszéltem.
A “Komolyan veszem!” csomag tartalma csupán annyiban különbözik az előzőtől, hogy nincs benne a weblap és rendszer elkészítése.
A “Kezdjük el!” csomag a workshopot és a vezetői tréninget tartalmazza.

GYORSÍTOK!

WORKSHOP (2 nap) = 58.000 Ft

Mindkét nap anyagát úgy állítottuk össze, hogy az elmélet mellett legyen időd és lehetőséged is arra, hogy ott helyben azonnal át tudd ültetni a tanultakat a gyakorlatba.

Az 1. nap témái

 • weblaptervezés alapjai
 • weblapszerkesztő eszközök
 • alapbeállítások
 • honlapstruktúra kialakítása
 • űrlapok kialakítása, összefűzése

Az 2. nap témái

 • rendelési folyamatok
 • értékesítési tölcsér (sales funnel) koncepció
 • termékpiramis
 • szövegírás
VEZETŐI TRÉNING = 90.000 Ft

Az egész nap fókuszában az áll, hogy te, mint vezető sikeresebb lehess. Ezt pedig az eredményességed és a hatékonyságod növelése érdekében tesszük. Ehhez belemegyünk a coaching szemlélet, a felelősségvállalás és az együttműködések mélyebb bugyraiba. Ezen a napon azon is dolgozunk közösen, hogy másnaptól valóban azt csináld, ami a legtöbbet adja neked, a vállalkozásodnak és a környezetednek. Mindez a hatékonyság alapja. Azt gondolom, hogy ez nem csak 2018-ban nélkülözhetetlen, de az elkövetkező években is.

A nap témái

 • coaching szemléletű vezetés
 • felelősségvállalás szintjei
 • cégen belüli együttműködések
 • partneri együttműködések
 • alapeszköztár: vízió, küldetés, stratégia, tervrajz
 • a vezető, mint szűk keresztmetszet, avagy hogyan válhatsz céged legádázabb “ellenségévé” (és hogyan kerülheted ezt el)
BRAND COACHING = 75.000 Ft

A coaching 180 perce alatt csak a te személyes és/vagy céges márkádról és koncepciódról lesz szó. Arról fogunk beszélni, hogyan tudod a felépíteni, megerősíteni márkádat. Ennek érdekében csak a te problémáidat oldjuk meg, végigmegyünk folyamataidon, és elemezni fogjuk, mik a legkritikusabb területek, melyekre extra figyelmet érdemes fordítanod. Ehhez szükséged lesz őszinteségemre, és külső, semleges nézőpontomra. Out of the box megoldásokat fogunk közösen keresni, és friss, inspiratív ötleteket kapsz, melyek motivációként szolgálnak majd a következő lépések megtételéhez.

VEZETŐI COACHING = 50.000 Ft

A coaching 120 perce alatt csak rólad, mint vezetőről lesz szó. Arról fogunk beszélni, hogyan tudod a lehető leghatékonyabban vezetni a vállalkozásod, és miképp tudod megvalósítani a kitűzött célokat. Ennek érdekében csak az általad hozott (látható és láthatatlan) problémákat tesszük górcső alá, cincáljuk szét. Majd végigmegyünk a főbb céges folyamataitokon, és elemezni fogjuk, mik a legkritikusabb területek, melyekre extra figyelmet érdemes fordítanod. Itt sem marad el a külső, semleges nézőpontból adott őszinte visszajelzésem. Kereteken, megszokott korlátokon kívüli megoldásokat fogunk közösen keresni. Friss, inspiratív ötleteket kapsz, melyek motivációként szolgálnak majd a következő lépések megtételéhez.

A cél, hogy még jobb vezetővé válj! Ennek alapjait tesszük le a coaching két órája alatt (amit akkor is élvezni fogsz, ha jelenleg még nem is te vagy a cég vezetője).

WEBLAP = 390.000 Ft

A weblap és a hozzákapcsolódó értékesítési rendszer tervezése és kivitelezése a workshop, a vezetői tréning, valamint a brand és a vezetői coaching után kezdődik. Ez azért van így, hogy elegendő információhoz juss, és elkezdjen benned is kirajzolódni a weblap kialakításának iránya, körvonalazódni a koncepció. Nekem pedig azért van erre szükségem, hogy valóban a mélyére lássak, mit szeretnél, mire szeretnéd a weblapot használni.

Weblapkészítés részletei

 • Tervezés.
 • Meglévő brandelemek megjelenése a weblapon (logó, színek, fontok /betűkészlet/, formák, ikonok, stb.).
 • Oldalak struktúrájának kialakítása:
  • nyitóoldal (főoldal)
  • kapcsolat
  • impresszum
  • értékesítési oldal (termék- és/vagy szolgáltatás).
 • A kész tartalom feltöltése, tördelése.
 • Megjegyzés: szövegírást, arculattervezést és grafikai munkát nem tartalmaz.

Értékesítési rendszer elkészítésének részletei

 • Tervezés, koncepció kialakítása.
 • Adatbázis előkészítése.
 • Űrlapok előkészítése (maximum 5 db űrlap, pl. hírlevél feliratkozás, rendelési felület, kapcsolatfelvételi űrlap, stb.)
 • Automatizmusok beállítása.

KOMOLYAN VESZEM!

WORKSHOP (2 nap) = 58.000 Ft

Mindkét nap anyagát úgy állítottuk össze, hogy az elmélet mellett legyen időd és lehetőséged is arra, hogy ott helyben azonnal át tudd ültetni a tanultakat a gyakorlatba.

Az 1. nap témái

 • weblaptervezés alapjai
 • weblapszerkesztő eszközök
 • alapbeállítások
 • honlapstruktúra kialakítása
 • űrlapok kialakítása, összefűzése

Az 2. nap témái

 • rendelési folyamatok
 • értékesítési tölcsér (sales funnel) koncepció
 • termékpiramis
 • szövegírás
VEZETŐI TRÉNING = 90.000 Ft

Az egész nap fókuszában az áll, hogy te, mint vezető sikeresebb lehess. Ezt pedig az eredményességed és a hatékonyságod növelése érdekében tesszük. Ehhez belemegyünk a coaching szemlélet, a felelősségvállalás és az együttműködések mélyebb bugyraiba. Ezen a napon azon is dolgozunk közösen, hogy másnaptól valóban azt csináld, ami a legtöbbet adja neked, a vállalkozásodnak és a környezetednek. Mindez a hatékonyság alapja. Azt gondolom, hogy ez nem csak 2018-ban nélkülözhetetlen, de az elkövetkező években is.

A nap témái

 • coaching szemléletű vezetés
 • felelősségvállalás szintjei
 • cégen belüli együttműködések
 • partneri együttműködések
 • alapeszköztár: vízió, küldetés, stratégia, tervrajz
 • a vezető, mint szűk keresztmetszet, avagy hogyan válhatsz céged legádázabb “ellenségévé” (és hogyan kerülheted ezt el)
BRAND COACHING = 75.000 Ft

A coaching 180 perce alatt csak a te személyes és/vagy céges márkádról és koncepciódról lesz szó. Arról fogunk beszélni, hogyan tudod a felépíteni, megerősíteni márkádat. Ennek érdekében csak a te problémáidat oldjuk meg, végigmegyünk folyamataidon, és elemezni fogjuk, mik a legkritikusabb területek, melyekre extra figyelmet érdemes fordítanod. Ehhez szükséged lesz őszinteségemre, és külső, semleges nézőpontomra. Out of the box megoldásokat fogunk közösen keresni, és friss, inspiratív ötleteket kapsz, melyek motivációként szolgálnak majd a következő lépések megtételéhez.

VEZETŐI COACHING = 50.000 Ft

A coaching 120 perce alatt csak rólad, mint vezetőről lesz szó. Arról fogunk beszélni, hogyan tudod a lehető leghatékonyabban vezetni a vállalkozásod, és miképp tudod megvalósítani a kitűzött célokat. Ennek érdekében csak az általad hozott (látható és láthatatlan) problémákat tesszük górcső alá, cincáljuk szét. Majd végigmegyünk a főbb céges folyamataitokon, és elemezni fogjuk, mik a legkritikusabb területek, melyekre extra figyelmet érdemes fordítanod. Itt sem marad el a külső, semleges nézőpontból adott őszinte visszajelzésem. Kereteken, megszokott korlátokon kívüli megoldásokat fogunk közösen keresni. Friss, inspiratív ötleteket kapsz, melyek motivációként szolgálnak majd a következő lépések megtételéhez.

A cél, hogy még jobb vezetővé válj! Ennek alapjait tesszük le a coaching két órája alatt (amit akkor is élvezni fogsz, ha jelenleg még nem is te vagy a cég vezetője).

KEZDJÜK EL!

WORKSHOP (2 nap) = 58.000 Ft

Mindkét nap anyagát úgy állítottuk össze, hogy az elmélet mellett legyen időd és lehetőséged is arra, hogy ott helyben azonnal át tudd ültetni a tanultakat a gyakorlatba.

Az 1. nap témái

 • weblaptervezés alapjai
 • weblapszerkesztő eszközök
 • alapbeállítások
 • honlapstruktúra kialakítása
 • űrlapok kialakítása, összefűzése

Az 2. nap témái

 • rendelési folyamatok
 • értékesítési tölcsér (sales funnel) koncepció
 • termékpiramis
 • szövegírás
VEZETŐI TRÉNING = 90.000 Ft

Az egész nap fókuszában az áll, hogy te, mint vezető sikeresebb lehess. Ezt pedig az eredményességed és a hatékonyságod növelése érdekében tesszük. Ehhez belemegyünk a coaching szemlélet, a felelősségvállalás és az együttműködések mélyebb bugyraiba. Ezen a napon azon is dolgozunk közösen, hogy másnaptól valóban azt csináld, ami a legtöbbet adja neked, a vállalkozásodnak és a környezetednek. Mindez a hatékonyság alapja. Azt gondolom, hogy ez nem csak 2018-ban nélkülözhetetlen, de az elkövetkező években is.

A nap témái

 • coaching szemléletű vezetés
 • felelősségvállalás szintjei
 • cégen belüli együttműködések
 • partneri együttműködések
 • alapeszköztár: vízió, küldetés, stratégia, tervrajz
 • a vezető, mint szűk keresztmetszet, avagy hogyan válhatsz céged legádázabb “ellenségévé” (és hogyan kerülheted ezt el)
Összegzés (Gyorsítok!)

A Gyorsítok! csomagban részt vehetsz két teljes napon keresztül egy kiscsoportos workshopon, ahol fókuszban lesznek a weblapok. Megtanulod, hogyan tudod akár teljesen nulláról összepakolni saját magad. Olyan weblapot tudsz külső webes segítsége nélkül, amit nem csupán imádnak, de rendelnek is róla. Arra is jó lesz ez a két nap, hogy ha már van weblapod, akkor észrevedd, mit kell kijavítani, hogy jobb eredményeket érj el.

A vezetői tréning abban lesz segítségedre, hogy tisztábban lásd magadat, a cégedet, a céljaidat, és hogy miképp kerülheted el, hogy te legyél a céged (és önmagad) legnagyobb ellensége. Ezenfelül a cégen belüli és azon kívüli együttműködések elmélyítése is lényeges része lesz a napnak.

Az elméleti és gyakorlati felkészítés, vagyis a workshop és a tréning után részt vehetsz egy 180 perces brand coachingon, ahol a márkád (lehet ez személyes, szakmai, vagy céges márka is) kerül a középpontba. Azt nézzük meg, hogyan lehet felépíteni, illetve megerősíteni.

Ezt követően 120 perces vezetői coachingon vehetsz részt, ahol rólad lesz szó.Az általad felvázolt (látható és láthatatlan) problémákat tesszük górcső alá, cincáljuk szét. Majd végigmegyünk a főbb céges folyamataitokon, hogy aztán elkezdjük összerakni egy jobb verziót. A cél, hogy még jobb vezetővé válj! Ennek alapjait tesszük le a coaching két órája alatt.

Végül kapsz egy weblapot és egy vele szoros együttműködésben álló értékesítési rendszert. Olyan weblapot tudsz majd használni, amit nem feltétlenül (illetve nem csupán) azért fogsz szeretni, mert olyan szép, hanem mert illeszkedik a céges koncepcióhoz, és kielégíti a fogyasztóidat, és ennek köszönhetően megfelelő mennyiségű eredményt (pl. bevételt) generál.

Csak 2018. 01. 12-22. között
663.000 Ft

179.900 Ft

Összegzés (Komolyan veszem!)

A Komolyan veszem! csomagban részt vehetsz két teljes napon keresztül egy kiscsoportos workshopon, ahol fókuszban lesznek a weblapok. Megtanulod, hogyan tudod akár teljesen nulláról összepakolni saját magad. Olyan weblapot tudsz külső webes segítsége nélkül, amit nem csupán imádnak, de rendelnek is róla. Arra is jó lesz ez a két nap, hogy ha már van weblapod, akkor észrevedd, mit kell kijavítani, hogy jobb eredményeket érj el.

A vezetői tréning abban lesz segítségedre, hogy tisztábban lásd magadat, a cégedet, a céljaidat, és hogy miképp kerülheted el, hogy te legyél a céged (és önmagad) legnagyobb ellensége. Ezenfelül a cégen belüli és azon kívüli együttműködések elmélyítése is lényeges része lesz a napnak.

Az elméleti és gyakorlati felkészítés, vagyis a workshop és a tréning után részt vehetsz egy 180 perces brand coachingon, ahol a márkád (lehet ez személyes, szakmai, vagy céges márka is) kerül a középpontba. Azt nézzük meg, hogyan lehet felépíteni, illetve megerősíteni.

Ezt követően 120 perces vezetői coachingon vehetsz részt, ahol rólad lesz szó.Az általad felvázolt (látható és láthatatlan) problémákat tesszük górcső alá, cincáljuk szét. Majd végigmegyünk a főbb céges folyamataitokon, hogy aztán elkezdjük összerakni egy jobb verziót. A cél, hogy még jobb vezetővé válj! Ennek alapjait tesszük le a coaching két órája alatt.

Csak 2018. 01. 12-22. között
273.000 Ft

149.900 Ft

Összegzés (Kezdjük el!)

A Kezdjük el! csomagban részt vehetsz két teljes napon keresztül egy kiscsoportos workshopon, ahol fókuszban lesznek a weblapok. Megtanulod, hogyan tudod akár teljesen nulláról összepakolni saját magad. Olyan weblapot tudsz külső webes segítsége nélkül, amit nem csupán imádnak, de rendelnek is róla. Arra is jó lesz ez a két nap, hogy ha már van weblapod, akkor észrevedd, mit kell kijavítani, hogy jobb eredményeket érj el.

A vezetői tréning abban lesz segítségedre, hogy tisztábban lásd magadat, a cégedet, a céljaidat, és hogy miképp kerülheted el, hogy te legyél a céged (és önmagad) legnagyobb ellensége. Ezenfelül a cégen belüli és azon kívüli együttműködések elmélyítése is lényeges része lesz a napnak.

Csak 2018. 01. 12-22. között
148.000 Ft

49.900 Ft

A klopfer.hu célja, hogy segítse a vállalkozókat, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat hatékonyabban tudják értékesíteni.  Emellett célunk az is, hogy felszínre kerüljenek, azok a belső akadályok, amivel a vállalkozó (többnyire nem tudatosan) keresztbe tesz saját magának és saját cégének. Ezt követően pedig olyan módszert és egyszerűen használható eszközöket kívánunk nyújtani, amivel ezek a korlátozások megszüntethetők, és így a vállalkozó számára fontos célok gördülékenyebben elérhetővé válhatnak.

Klopfer Csaba, kommunikációs szakértő

Szakterületem a kommunikációban rejlő lehetőségek kiaknázása, aminek része az értékesítési weblapok készítése, céges külső és belső kommunikáció fejlesztése, valamint a személyes produktivitás növelése, akár az üzleti világban, a hobbi és versenysportban, vagy a magánélet számos más területén.

Impresszum

 • A weboldal üzemeltetője: KLOPFER CSABA KÁROLY EV
 • Nyilvántartási száma: 51266882
 • Székhelye: 2315 Szigethalom, Nyár utca 128/3
 • Postázási cím: ua.
 • Adószáma: 68126348-1-33
 • Adatkezelés nyilvántartási száma: folyamatban

Copyright © 2018 Klopfer Csaba (klopfer.hu)