Oldal kiválasztása

Szinte mindenki szeretne laza, könnyű évet. Na meg legalább olyan jót, vagy jobbat, mint amilyen az előző volt. Szeretnének olyat, ami tele van nagyszerű élményekkel. Talán te is. Anyagi fellendülést is szeretnének megtapasztalni, üzleti és szakmai sikereket. Szenvedélyes párkapcsolatot is akarnak, kimagasló energiával. Vannak, akik klassz sporteredményekkel lennének elégedettek, és persze sok-sok elismeréssel – az élet különböző területein. De…

szinte senki sem törekszik arra, hogy KEMÉNY, erőfeszítésekkel teli, IZZASZTÓ éve legyen. Ugyanakkor nagyon gyakran hallom azt a panaszt, hogy mennyire kimerültek az év során, és telis-tele voltak kudarcokkal, különösen nehéz kihívásokkal.

“Nem az a csoda, ha sikert érsz el, 
hanem az a megdöbbentő, ha nem.”

Gondolj csak bele, mennyire meglepő, hogy míg a kisgyerekek megtanulnak járni, kanállal enni, beszélni (akár több nyelven is), és sikert sikerre halmoznak, addig túl sok felnőtt élete – saját bevallásuk szerint – tele van keserű kudarccal.

Abban szeretnék segíteni, hogy az idei éved legalább olyan jó, vagy akár nagyságrendekkel jobb legyen, mint amilyen a tavalyi volt számodra. Szeretném, hogy ez az év FORDULÓPONT legyen a karrieredben, és erősödjön a szakmai márkád, stabilan növekedjen az ügyfélköröd. Ráadásul úgy érd el ezt, hogy még csak véletlenül se rokkanj bele. Mert igen, lehet kőkeményen is csinálni, erőből, meg tervezetten, tudatosan, egyszerűen. Vagyis azt szeretném, hogy a végén legyen több szabadidőd is.

Innen folytatjuk…